Uw snelle internationaal koerier

Uw koerier in Hengelo werkt niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa. Ons werkgebied is heel Europa, van Scandinavië tot de Baltische staten en Zuid-Europa. Binnen 24 uur wordt uw zending geleverd. Het maakt voor ons als internationaal koerier niet uit om wat voor soort zending het gaat, zolang het in één van onze wagens past kunnen wij het voor u op de gewenste bestemming afleveren.

Sneltransport door een internationaal koerier

Heeft u een product dat snel vervoerd moet worden van Hengelo naar Helsinki? Of andersom? En wilt u de garantie dat uw product ongeschonden aankomt op het afleveradres, binnen de afgesproken tijd? Maak dan gebruik van onze internationaal koerier. U kunt de internationaal koerier dag en nacht inschakelen voor zowel nationaal als internationaal vervoer.

On Board Koeriers

Bij ons kunt u gebruik maken van de service van On Board Koeriers. Dit zijn koeriers die uw pakketten of documenten van begin tot eind begeleiden. U hoeft uw pakket zelf niet naar een ophaalpunt te brengen, een koerier van ons komt deze bij uw bedrijf ophalen. Vervolgens leveren onze koeriers het pakket zo snel mogelijk bij de ontvanger af. Deze aflevering is altijd persoonlijk.